Κουπόνι -10% Κρασί Κτήμα Δρυόπη – Νεμέα 2008

10/02/2012 - Λήγει: 12/02/2012 , ,

Comments Off

Δουλεύει! 100%
Το κουπόνι έχει λήξει
Code:
  • 10/02/2012
  • 12/02/2012

Πληροφορίες για το Κουπόνι

Eκπτωτικό κουπόνι Houseofwine για το κρασί Κτήμα Δρυόπη – Νεμέα 2008 με έκπτωση 10% στην αγορά 1-5 φιαλών και 18.2% στην αγορά 12 φιαλών και άνω.

Houseofwine – Περιγραφή Κρασιού

Από τις πολύ όμορφες ετικέτες Νεμέα ΟΠΑΠ στην αγορά. Ο Γιάννης Τσέλεπος κλείνει όλη του την αγάπη για το Αγιωργίτικο και τη Νεμέα σε κάθε μπουκάλι Κτήμα Δρυόπη. Όμορφα αρώματα μπαχαρικών στη μύτη, ευχάριστες ταννίνες και σωστή οξύτητα στο στόμα και καλή επίγευση συνθέτουν ένα από τα πολύ τυπικά και αγαπητά κρασιά της Νεμέας.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το Αγιωργίτικο είναι μία τόσο οικεία και αγαπητή ερυθρή ποικιλία για τον Έλληνα, όταν υπάρχουν κομψά και καλοφτιαγμένα κρασιά όπως το Κτήμα Δρυόπη. Είναι ένα κρασί που υπηρετεί πιστά την ποικιλία, αγκαλιάζοντας την ιδιοσυγκρασία του Έλληνα οινόφιλου, αλλά και την ομορφιά της αυθεντικής Ελληνικής κουζίνας.

Περιγραφή Παραγωγού

Τύπος: Οίνος Ερυθρός Ξηρός Ονομασία Προελεύσεως «ΝΕΜΕΑ» Ανωτέρας Ποιότητος.
Ποικιλιακή Σύνθεση: Αγιωργίτικο 100 τις 100.
Αμπελώνες: Ο ιδιόκτητος αμπελώνας 85 στρεμμάτων βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή του Κουτσίου και σε υψόμετρο 350 μέτρων. Τα εδάφη είναι αργιλώδη με μεγάλη κλίση, που επιτρέπει μεγάλη αποστράγγιση.
Οινοποίηση: Κλασική ερυθρή οινοποίηση και παλαίωση 12 μηνών σε δρύινα βαρέλια.
Γευσιγνωσία – Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά: Κρασί προσιτό από την νεαρή του ηλικία, με άφθονα αρώματα φρούτων και ξηρών καρπών. Ξηρό, με μαλακή και βελούδινη γεύση.
Παλαίωση: Έχει δυνατότητες παλαίωσης από τρία μέχρι πέντε χρόνια.
Γευστικοί Συνδυασμοί: Σερβίρεται στους 18° C και συνοδεύει λευκά κρέατα, πουλερικά, αρκετά παχιά ψάρια και ελαφριά κρέατα στη σχάρα.